KUNCI JAWABAN LKS Kelas 5 Bahasa Inggris Semester 2 Soal Pilihan Ganda

  • Whatsapp
KUNCI JAWABAN LKS Kelas 5 Bahasa Inggris Semester 2 Soal Pilihan Ganda
KUNCI JAWABAN LKS Kelas 5 Bahasa Inggris Semester 2 Soal Pilihan Ganda

1. From the text we can imply that the writer’s sister personality is….
a. Very good
b. Not too bad
c. Poor
d. Fair

2. How does the writer’s sister look like?
a. ugly
b. bad
c. pretty
d. dirty

Read More

3. How old is the writer’s sister now?
a. ten years old.
b. fifteen years old.
c. twenty years old.
d. twenty five years old.

4. Why does the writer say that her sister is like Google?
a. because her sister works at Google.
b. because her sister is good at computer.
c. because her sister is a gamer.
d. because her sister can answer all of her questions.

5. How is the writer’s feeling for having an angel sister?
a. thankful
b. ungrateful
c. upset
d. terrible

6. Lisa : …….. are you from, Kaylie?
Kaylie : I’m from Texas.
a. What
b. When
c. Where
d. How

7. Milly:…….do you do?
Cinta: How do you do?

a. What
b. How
c. Where
d. Why

8. Pia: …… were you born?
Tori : I was born on May 23, 2006.

a. What
b. Where
c. When
d. How

9. I am very…….I need a bottle of mineral water to save my throat.
a. hungry
b. thirsty
c. angry
d. sorry

[sc:ads]

10. Sinta: I need to draw the classroom map on this paper but I forgot to bring my pencil case………I borrow your pencil, please?
Ekas : Of course. Here it is.

a. May
b. Have
c. Should
d. Has

11. Mimi: Where should we go to if we would like to save money? I have a plan to buy some new encyclopaedias.
Pevi: Wow, that’s great. I think you should go to…

a. a bank
b. a police station
c. a swimming pool
b. a book store

12. Wishnu has got cough. He goes to see a doctor and suggested not to….

a. drink a lot of ice
b. drink a lot of water
c. drink lemon water
d. drink warm water

13. Fira: May I……….your jacket? I feel cold here.
Juno: I am sorry. I am wearing it. I also need it.

a. lend
b. borrow
c. sew
d. burn

Kunci Jawaban

1. A
2. C
3. C
4. D
5. A
6. C
7. B
8. C
9. B
10. A
11. A
12. B
13. B

Artikel ini telah tayang di tribunpontianak.co.id dengan judul KUNCI Jawaban LKS Bahasa Inggris Kelas 5 Semester 2 Jawaban LKS Soal Pilihan Ganda, https://pontianak.tribunnews.com/2021/02/05/kunci-jawaban-lks-bahasa-inggris-kelas-5-semester-2-jawaban-lks-soal-pilihan-ganda?page=all.
Penulis: Madrosid
Editor: Madrosid

  • Whatsapp

Related posts